Om os

Vi er et kærestepar, der hedder Laua og Jakob. Da vi ikke var specielt tilhængere, af den måde kødindustrien opdrætter og holder dyr på, prøvede vi en meget kort overgang, at leve vegetarisk. Det var ikke rigtig noget for os, så vi begyndte at kigge os om efter alternativer, til at kunne få vores højt elskede kød. Så faldt beslutningen på, at de dyr der lever i naturen, må jo være der der har det bedst. Så hvis vi ville spise dyr, der har haft det optimalt, må det jo være vildtlevende dyr.

Da vi begge var erfarne bueskytter, tænkte vi at det da måtte være muligt at kombinere dette. Så vi meldte os til jagttegn og tog dermed det første skridt på vores spændende rejse.

Vi har senere mødt en masse spændende og rare mennesker, som vi har fået et enormt stort netværk med. Nogle af dem, har tilmed tilbudt at hjælpe med dette lille projekt. Vi vil her under beskrive lidt om os selv.

Vi er begge medlem af lammefjordens jagtforening, som vi også laver regulering igennem. Der er blandt andet aftale med Odsherred kommune. Så såfremt du ønsker reguleringen igennem foreningen, kan dette også lade sig gøre.